Laatste tips Strongmanrun Rotterdam

Na jarenlang over hindernissen geklommen te zijn in Hellendoorn mogen we dit jaar gaan knallen in Rotterdam en daar zijn we erg benieuwd naar. We zijn daarom net even een kijkje gaan nemen bij de Fisherman’s Friend Strongmanrun in Rotterdam voor een paar laatste tips. We moeten zeggen dat we onder de indruk zijn van de prachtige omgeving!

Strongmanrun

Veel water

Vanwege het wat koudere weer zijn er al een aantal waterpassages uit het parcours gehaald, maar nog steeds is het behoorlijk nat. De deelnemers aan de Strongmile starten direct in het water, maar de rest blijft nog iets langer droog. Verder zit er een grote slide in en is het Climbing Water obstakel meegenomen uit het oosten van het land. Naast een paar stukken waar je mag zwemmen komt de teller zo op behoorlijk wat water uit. Gelukkig zagen we al voldoende houtblokken voor een warm vuurtje als je het water verlaat.

Modder en obstakels

Aangezien het de hele week flink geregend heeft is het parcours en het bos goed nat. Overal zagen we plassen water en stukken modder. We hebben zo’n vermoeden dat het zondag tijdens de Strongmanrun goed modderig gaat worden als het parcours al heel de zaterdag ingelopen is. Verder zijn er ook voldoende obstakels met genoeg capaciteit. Op de Snapchat van @dutchmudmen kun je zien hoe breed de obstakels allemaal zijn. Muurtjes, apenhang, meerdere monkeybars, netten en touwen. Alles wat je kunt verwachten bij een obstacle run staat er. Net als die 200 meter bergop tijgeren.

De laatste tips

Zorg dat je warme en sneldrogende kleding draagt. Let er daarnaast op dat je na de runs (of tussen de heats door als je de Strongmile doet) snel weer warm wordt. Vandaag stond er een behoorlijke wind in dit gebied en je koelt, zeker als je nat bent, heel snel af. Heel veel plezier dit weekend!

breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

1 reactie

Leave A Reply

X
X