Steun Tough Ground indoor obstacle baan

Mud runs en OCR worden steeds bekender in Nederland, Belgie en daarbuiten. Je leest er steeds meer over in de krant, ziet het op TV bij Nederlands Ruigste, hoort de reclames op de radio en praat er met je vrienden over. Daarnaast is er de OCRA Benelux die er een echte sport van wil maken en komt het eerste EK OCR naar Nederland. Nu er meer evenementen komen wordt ook de vraag naar goede trainingsplekken steeds groter. Onze trainingspagina wordt steeds voller. Door outdoor locaties als Flevonice en indoor locaties als Indoor Survival Staphorst komt er ook meer bekendheid voor de trainingslocaties. Daarnaast kun je later dit jaar iets nieuws verwachten, namelijk Tough Ground.

Wat is Tough Ground?

Tough Ground wordt de eerste indoor sportomgeving waar Crossfit en Obstacle Course Running worden gecombineerd. Deze competitiebaan, met een oppervlakte van 700 m2 en alle bekende obstakels, is uniek in Nederland vanwege de grootte en de combinatie met Crossfit. Een plek voor ambitie.

Het is dé trainingsplek voor beginnende én elite Obstacle Course Runners, Crossfitters, valide en minder valide sporters die het uiterste uit zichzelf willen halen.

Tough Ground biedt:

 1. Obstacle Course Running en Crossfit trainingen
 2. voorbereidende trainingen voor Obstacle Runs
 3. trainingsfaciliteiten per onderdeel of de baan als geheel
 4. Crossfit en Obstacle Course Running competities en teamdagen

Tough Ground biedt bovendien een inspirerende omgeving voor bedrijven, groepen, trainingsinstituten en verenigingen. De perfecte locatie voor motivationals, workshops, teambuilding door middel van Crossfit en indoor Obstacle Running. Tough Ground wordt gevestigd in Almere.

Crowdfunding

Naast steun van de Bart de Graaff Foundation zoeken de oprichters op het crowdfundingplatform Doorgaan.nl nu extra financiële middelen om het project waar te maken. De actie duurt nog zo’n twee maanden en de eerste 10% is op dit moment al opgehaald. Zelf meedoen aan de crowdfunding kan hier.

Tough Ground

breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

4 reacties

   • R. Zolnet on

    Er staat dat het de eerste locatie is waar crossfit en obstacle course wordt gecombineerd en dat is niet waar. Dat is mijn punt. En nogmaals, hoe meer plekken om te trainen alleen maar beter.

Leave A Reply

X
X