10 reacties

 1. Loodzwaar en écht te koud, waterobstacels waren (voor mij) niet te doen helaas. Jammer dat er niet echt een mogelijkheid was om er omheen te gaan, ik heb verder alles gedaan maar heb niet kunnen finishen 🙁

 2. Nanda Kroos on

  Geweldig!!!!! Echt goed geregeld allemaal. Motiverende crew langs de lijn. Mooie meekijk punten voor het bezoek. Genoeg ehbo. Alles stevig gebouwd. En je schoenen schoonspuiten na de loop. Feedback.
  Heuvel met prikkeldraad was echt te lang. De waterobstakels waren net TE door de kou maar goed, dat is lastig doordat het weer niet te beïnvloeden is en een extra drinkpunt had fijn geweest.
  Verder top!

 3. Organisatie was top.
  Sfeer was geweldig.
  Tijgeren onder prikkeldraad was te lang.
  Teveel water obstakels en te koud ivm t weer.. daardoor hoop mensen last of moeten stoppen..
  Verder was t top

 4. Veel zwaarder dan hellendoorn maar super genoten… het heftigste vond ik de watermuur… kreeg gewoon een brainfreeze maar oh zo gaaf!!
  2 obstakels niet kunnen doen… de hoge muur over en de netten inklimmen verder was alles super te doen! Ja het was koud maar niks was te…

 5. Mijn eerste obstakel run! Heel erg genoten. Tijgeren was inderdaad lang, daarna een drinkpost was erg fijn geweest! Zwemmen 1e x was erg koud en grote afstand! Netten was lastig omdat ze erg slingerden! Verder alle obstakels genomen! En helaas zagen we inderdaad een lange rij bij de douches, dat voelde niet goed, dus snel in de tent zoveel mogelijk met handdoek modder verwijdert en snel kleren aan en naar huis, auto verwarming op 25 graden, maar dan is ruim anderhalf uur rijden nog best een eindje!

 6. Vond het super onze eerste obstacle run, het was zwaar vooral het zwemmen en de vele stijgingen en dalingen. het tijgeren was te lang, in mijn natte kleding werd ik daar niet warmer. De supporting langs de kant van de Crew / Staf was super echt mijn complimenten aan de organisatie! Ook voor het publiek kon goed supporten. de sfeer was heel goed echt een ervaring rijker! Na een nachtje slapen zijn min Sisters en ik er over uit …. dit vraagt naar meer! oja, een extra drinkpost zou inderdaad niet gek zijn.

 7. WAT WAS DIT VET!! Leuk finishershirt, prachtige medaille, uitdagende obstakels, lieve vrijwilligers, betrokken EHBO’ers, warme douche, droog en warm omkleden en gezellig sfeertje in de Runners Area..
  Nu al zin in volgend jaar!

 8. Erg naar mijn zin gehad bij de strongsisterrun! Het was koud, maar heel erg tof! Enkel jammer van de sticker met je startnummer, vond me shirt en wasmachine niet erg leuk 😉

  Mijn filmpje van de run vind je hier: https://youtu.be/dpMf92bTuc0

 9. Ondertussen heb ik net de Strong Man Antwerpen (18km) achter de rug en kan dus een vergelijking maken. Ik ben niet zo van de ladies’ runs, maar met dochter (1e keer) en buurvrouw (2e) keer in het zog, dacht ik dat een ladies run wel een goede keus zou zijn.
  Voor een 7km ladies run vond ik Strong Sisters redelijk heftig. Inderdaad het vele zwemmen (ik hou daar wel van), en het water was best koud. Dan moet je jezelf met hardlopen warm houden. Dat je af en toe in het water ergens onderdoor moest, heb ik nog niet veel meegemaakt (heb al heel wat obstakelruns gedaan). Dat behoorlijk heftig en je wordt er erg koud van.
  Het heuvelachtige terrein (hou ik niet van) en de ondergrond (ongelijk, veel lage begroeiing, brandnetels en bramen) waren een uitdaging! En dat tijgeren, ik vond de lengte prima. Hoe lang is acceptabel dan? Zolang als een willekeurig iemand dat leuk vindt? Het gaat toch juist om de uitdaging. Van dat vieze drekslootje word ik ’s nachts nog steeds wakker ….
  De douche achteraf was heerlijk. Toen ik stond te wachten tot dochter klaar was kreeg ik het pas echt koud.
  Drinkposten? Ik heb ze niet gemist. Het was niet warm en voor 7km? Voor mij niet nodig. Die Sour DiSaronno achteraf maakte veel goed :-).
  Ik weet niet of ik volgend jaar weer ga, maar wij alle drie hebben een superleuke dag gehad.

Leave A Reply

X
X