About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

4 reacties

 1. Rozemarijn on

  Leuk! Alleen bij het ophalen van het startpakket hadden ze mijn maat niet meer die ik had opgegeven. Dus met een stuk groter shirt naar huis. Beetje slecht geregeld, je geeft het niet voor niks op. Voor de rest was het goed geregeld en leuke run!

 2. Zondag mochten we eindelijk van start.
  21km kilometer knallen met 42 obstakels.

  zaterdag was ik als vrijwilliger aanwezig en had ik mijn startpakket al opgehaald (t-shirt maat xs waar ik normaal m heb) wat heel goed uitkwam omdat iemand van ons een lekke band had en toch nog even snel moest worden opgehaald.
  bij aankomst helaas doorgestuurd naar P6 welke goed 2km van outdoor valley was.
  gelukkig reed er een bus. hoelaat die langs onze plek kwam was alleen niet bekend.
  gelukkig hadden we al de ervaring optijd aanwezig te zijn dus we hadden nog een uur voordat we de baan op gingen.
  al snel het water in en heuvels over! 203mtr tijgeren en door.
  die eerste 5km? waren al aardig afzien maar hierna viel t alles wel mee, veel plat weinig rechte stuken en een goede verdeling van obstakels.
  eenmaal bij de laatste 3km aangekomen gingen we weer klimmetjes maken en kwam ik de man met de hamer tegen, wat vielen deze laatste meters tegen! (toch een kilo teveel in me vest gedaan?)
  ik had gehoopt op een drankpost + banaantje voor de laatste 5km maar dat zat er niet in. wat in het beging prima was geregeld.
  eenmaal over de finish zat drinken eten en douche gelegenheid.
  super geregeld!

 3. Zondag de 12K gedaan , na de dag ervoor de strongmile.
  De omstandigheden waren gelukkig veel beter dan de dag ervoor , wat nogal een bar boze toestand was. Nu dus een stralend zonnetje wat de koude waterpassages dragelijk maakte.

  De obstakels waren wat zwaarder dan de vrij lichte bedoeling welke in in 2015 in hellendoorn tegenkwam, touwklim, 2x monkeybar , waterval, veel water , waterslide, en een heeeeeule lange crawl de berg op van 200 m of iets in die richting.

  In de strongman run veel inbegrepen voor niet te veel geld , standaard ca 50 euro maar er zijn wel wat acties te vinden voor korting , of voor reguliere deelnemers last minute voor 40. Daarvoor krijg je een leuke goede run met een gezellig festivalterrein , warme douches (wel kwartiertje wachten in de kou voor plek, maar dan heb je wat) , medaille, shirt, gratis parkeren , bus naar de auto (wel goed naar zoeken – staat niet echt aangegeven).

  Er zijn wel wat verbeterpunten nog , bij de eerste wateroversteek heeft mijn medeloper iemand uit het water moeten redden die daar druk bezig was te verzuipen , om vervolgens tijdens de redding verstrikt te raken in de ‘markering’ van de laan die heel smal was aan de oeverkant en bestond aan balkjes met touw die 0,5 m onder water lagen. De reddingsduiker stond lekker te keuvelen aan de waterkant en heeft van het hele gebeuren niks meegekregen. Dat is ronduit niet acceptabel.

  Puntjes op de ‘i’ verder ; bussen beter aangeven (en wellicht iets meer ?) , nu heeft bijna iedereen 2km naar de auto teruggelopen. Adres van de locatie kon ik ook niet vinden in de deelnemersinfo, maar wellicht heb ik dat gemist.

  Complimenten voor de vrolijke vrijwilligers, en de fantastische EHBO – die hebben met het koude water hun handen vol gehad.

  • Bas Rijswijk on

   Albert
   volgende keer 21k meedoen.?.
   Ook ik had mn vragen vooral bij de eerste keer in het water.
   Daar bleef ik er bijna in en de duikers waren zeker niet in de buurt.
   Voor de rest geweldige zware editie veel zwaarder dan Hellendoorn.
   Alle paden onverhard en slecht begaanbaar.
   Blijkt ook uit de tijden allemaal ca 30 langer dan 21K Hellendoorn.
   Voor de rest
   op naar de Volgende 21

Leave A Reply

X
X