Kwalificeer je voor EK of WK bij de Breakout Run

Heb jij altijd al mee willen doen aan het EK en/of WK Obstacle Course Racing, maar ben je nog niet gekwalificeerd? De Breakout Run is één van de laatste kansen om jezelf te kwalificeren voor het EK! Schrijf je in voor het wedstrijd vak op zaterdag 4 juni en eindig tussen de 10 snelste mannen/vrouwen om jezelf te kwalificeren. De kwalificatierace is 16 kilometer lang en start om 10:00 uur. Lees hier verder voor meer info over het WK of EK.

Last man Standing

Ook Last Man Standing is dit jaar weer terug. The Last Man Standing is de categorie voor de getrainde criminelen. Wie wordt de ultieme uitbreker die het langst uit de handen van de politie weet te blijven? Van 10:00 uur tot 15:00 uur krijg je de tijd om zoveel mogelijk rondes af te leggen. De crimineel die om 15:00 uur de meeste rondes heeft afgelegd wint een leuke prijs. The Last Man Standing categorie kent geen vaste afstandslimiet.

Chained

Tot slot is ook de chained editie weer mogelijk, stiekem misschien wel de allerleukste variant van de Breakout Run. Wil je een extra uitdaging? Bestel dan een chain voor de uitbraakpoging zodat je samen met iemand kunt uitbreken. Jullie zitten dan met een elastiek van +/- 1 meter aan elkaar vast. Voor twee personen is er één chain nodig. Let dus bij de inschrijving op dat er maar één chain besteld wordt i.p.v. twee.

Korting Breakout Run?

Wil je meedoen? Schrijf je dan nu in met 5 euro korting. Gebruik daarvoor de code teamdmm (in kleine letters.)

Winterhell
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X