Review Obstakelrun Everberg

Wat vonden jullie van deze obstacle run? Laat het aantal sterren achter en schrijf je review in de reacties.

breakout run
breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

4 reacties

  1. Obstacle run Everberg
    Deze obstacle run is leuk voor als je van de buurt bent. Hier zijn geen grote hindernissen zoals te verwachten, maar er is wel een aangename sfeer. Zeker als deze jaarlijks gaat terugkomen is het een leuk event voor Everberg met de aansluitende BBQ. Maar voor de fans van echte obstacle run’s is deze misschien een beetje te laag. Ikzelf ben dan wel een fan, maar ga kleintjes ook niet uit de weg. Vandaar dat ik deze toch wou proberen, en ben blij dat ik het gedaan heb. Maar daar blijft het wel bij. Persoonlijk vind ik dat je fatsoenlijk moet kunnen lopen zonder elke seconde te moeten kijken of ge uw voeten niet omklinkt. Dat wil zeggen een pad van minstens 20 cm breed dat redelijk vlak is (bandenspoor is ideaal).

  2. Leuk trail parcourtje. De hindernissen zijn dan niet zo heel moeilijk, maar door het parcours is het best pittig! Het is zo ook bereikbaar voor iedereen. Alleen wel wat veel mensen met geschaafde huid van de slide. Volgense keer even de boomstronken chekken. Ik kom normaal volgend jaar wel weer terug. Al 2 jaar goed geamuseerd.

  3. Super parcours : prachtige omgeving en veel toffe hindernissen met vlotte doorstroming, zo ook de bevoorrading en douches ! Een pluim voor de organisatie ! Ik kom volgend jaar zeker terug !

  4. Chapeau voor Chiro Flurk en haar oud-leiding. Je moet het toch maar doen, eerste editie 140 deelnemers,
    tweede editie 280 deelnemers. De hindernissen worden bewust laag gehouden, ( de prijs ook) maar een muur blijft een muur, monkeybars blijven monkeybars, bandentrails blijven bandentrails… ludieke hindernissen en het golvend terrein maken er een pittig parcour van. Een ‘groot’ parcour onder de ‘kleintjes’. 😉 Een aanrader!

Leave A Reply

X
X