Trailer Rise of the Sufferfests online

We hebben er al eerder overgeschreven en zijn blij dat het eindelijk zo ver is! De Obstacle Course Racing documentaire Rise of the Sufferfests. Hierin gaat documentairemaker Scott Keneally op zoek naar de reden achter de populariteit van de obstacle runs. Afgelopen weekend was de eerste preview in California en we hebben een aantal mensen gesproken die er bij waren. De reacties zijn laaiend! We wachten nog heel even op de officiële releasedatum voor Europa.

Harbourrun

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X