Uitslagen Iron Viking

We krijgen vandaag regelmatig de vraag of de uitslagen van de Iron Viking er al zijn. Goed nieuws! Vanavond om 19.30 krijgt iedere Iron Viking een mail met daarin de tussentijden en eindtijden. Nog heel even wachten dus!

Iron Viking Facts

Iron Viking facts

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

1 reactie

  1. Ja leuk. Krijg net mail waarin ik zie dat we niet gefinisht zijn. Klopt. Op 30 km sprong iemand bij de flying ragnar in de nek van mijn vrouw. Daarom moesten we stoppen. Beklag gedaan bij organisatie na de race en later per mail. Voelen zich niet verantwoordelijk dat iedereen maar sprong wanneer hij wilde en daarop geen begeleiding was. Ook ocra gemaild naar hun mening maar zij voelen zich daarin geen betrokkene. Leuk voor een branche organisatie die veiligheid hoog in hun vaandel heeft staan.
    Komt dit mailtje er nog achteraan.
    Leave no viking behind. Tot het bijna mis gaat. Kijk dan snel de andere kant op en wijs naar anderen

Leave A Reply

X
X