2 reacties

  1. Zaterdagmorgen ben ik in de 18km in de Alfa groep gestart. Zwaarte van de obstakels ligt iets onder Strong viking, geen obstakels a la varjagen saga, gunnors struggle, weaver, etc. Wel veel obstakels met netten, een keer er overheen de andere keer er onderdoor, etc. Obstakels was dus goed te doen. Parcours was qua hoogtemeters zwaarder dan biddinghuizen, vooral door de bunkers die je op en af moet (ook met zandslurf). Vergelijkbaar met SV water en mud, maar wel minder modder/water en meer zand. Ik miste wel een quater pipe die je op moet rennen. Controle bij de obstakels was er ook, alleen niet zo streng als bij Strong Viking/ORCA controle. Hulp was toegestaan. Organisatie was gewoon goed, niets op aan te merken. Het zou wel mooi zijn als je de uitslag van de alfa groep al na een dag kan zien, of iig je eigen netto tijd.

Leave A Reply

X
X
%d bloggers liken dit: