Race Against Nature komt met Nightrun

De populaire Belgische obstacle run Race Against Nature komt dit jaar voor het eerst met een nightrun.

Harbourrun

Race Against Nature Nightrun

De vijfde editie van de Race Against Nature vindt plaats op zaterdagavond 1 én zondag 2 oktober. Voor het eerst zal het event over twee dagen plaatsvinden. Op zaterdagavond staat er een ‘night’-editie op het programma, waarbij de deelnemers na zonsondergang een parcours van 7 km en 15 obstakels moeten overwinnen. Ze dragen hierbij een headlight die ze bij hun inschrijving krijgen. Slechts 1.000 deelnemers zullen kunnen deelnemen aan deze eerste ‘night’-editie. Snel inschrijven is dus de boodschap! Op zondag krijgen de deelnemers een gloednieuw parcours van 10 km en maar liefst 35 grotere en kleinere obstakels voorgeschoteld. Net als vorig jaar is er plaats voor 6.000 deelnemers.

breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X