3 reacties

 1. ROTslecht.
  Ten 1e mogen ze op hun site vermelden dat 1 ronde 6km is en als je 12km of 18km wil lopen het gewoon 2 of 3 rondjes zijn.
  Ten 2e mogen ze leren van op tijd te starten, 5-15 min vertraging is maximum. En als ze dan het flauwe excuus geven dat ze 1u (ge leest het goed, 1 uur) later starten omdat ze de veiligheid niet kunnen garanderen, verwacht ge dat er een paar serieuze obstakels gaan bijzitten, maar niet dus. Het allereerste obstakel een lege container, met opening naar boven, was dan nog het gevaarlijkste van allemaal en net daar stonden er geen veiligheidsmensen. Een container van een goeie 3m hoog met opening naar boven, dus ge moest dan in de container springen op een dunne luchtmatras (20cm dik, 2.8m lager) en er dan weer proberen uit te kruipen en van bovenop op de grond springen. En dit allemaal zonder opwarming.
  Ten 3e waren de startgroepen zo klein (ong 20) dat het zelfs moeilijk was om te starten wegens die container. De laatste 2-3 mensen moesten steeds hulp krijgen van de volgende startgroep om op de container te geraken. Zelfs de getrainste man had het moeilijk om er in z’n eentje op te geraken.
  Ten 4e vind ik het niet erg dat de obstakels goedkoop zijn, turnmateriaal zoals een paar bokken en ladders kunnen heel leuk zijn net zoals een luchtkasteel integreren als obstakel en ze zijn goedkoop. Maar als ge een luchtkasteel integreert dan dit zeker niet in het begin (binnen de 1e km) doen. Je kan hier maar met 1 of 2 tegelijk en traag overheen en zorgt dus voor opstopping (maakt niet uit met hoeveel je start in een wave) die niemand graag heeft. Zeker niet als je volledig nat bent door het vorige obstakel.
  Ten 5e mogen de linten die de route aangeven ook beter geplaats worden. Een paar keer wist je niet of je naar links of rechts moest en moesten de supporters het zeggen. Als de straten worden afgezet voor het autoverkeer moeten linten hangen geen probleem zijn, ook al is het op borst hoogte zodat de voetgangers en fietsers (en rolstoelen) nog redelijk kunnen passeren.
  Ten 6e en laatste 1 positief ding, er was meer dan voldoende parking in de buurt.

 2. Was leuk opgezet!Was mijn eerste run,dus leuk voor beginners..wel maar twee toiletten voor alle deelnemers en daarnaast vond ik het groots opgezet, maar de organisatie bij de start liet erg te wensen over, losstaand van de vertraging!Maar goed was de eerste editie dus ruimte voor verbetering

 3. Voor de 1ste run die ze organiseerde helemaal niet slecht. Natuurlijk zijn er genoeg verbeterpunten maar ik vond het een leuke run. De late starttijd heb ik liever dan ergens gewonden zien liggen…. De route tja misschien mogen ze dat ietsje beter aangeven met borden ofzo. Erg leuk was het dat je over het terras liep en dwars door het centrum. Leuke run en ik doe zeker weer mee volgend jaar.

Leave A Reply

X
X
%d bloggers liken dit: