3 reacties

  1. Een goed uitdagende run, zelf de ultimate buffalo 15km gedaan. Waarmee je eerst de kracht oefeningen doet en daarna 15km rennen. Min puntjes zijn wel dat de obstakels makkelijk zijn. Dus als je hem volgendjaar gaat lopen raad ik aan wel het krachtgedeelte ervoor te doen. Voor een beetje uitdaging. Voor de rest leuke run!

  2. Bijzonder slecht georganiseerd. Vele obstakels stonden nog niet klaar op het moment dat de eerste groep van de 15 km eraan kwamen, hekken en lint stond verkeerd gespannen waardoor veel lopers verkeerd zijn gelopen en dus geen betrouwbare tijden hebben, organisatie wist vaak van niets en kon hierbij dus ook niet helpen. Voor zo’n geldbedrag mag je toch verwachten dat alles tiptop in orde is en dat de obstakels, al klaar staande, van goede en zware kwaliteit zijn. Zeer teleurstellende run met ook nog eens 5 euro parkeergeld voor een paar uurtjes.. Zeker niet voor herhaling vatbaar.

  3. Ik heb zelf de hardloopbuffel 15 km gedaan. Ik startte in wave 2. Het begon al verwarrend omdat in het begin we werden gestuurd naar het gedeelte van de krachtoefeningen wat we niet hoefde te doen als hardloopbuffel. Het begin met de vele heuvels maakten het gelijk al pittig en erg leuk. Er zaten hele simpele obstakels tussen zoals over een “touwbrug”dat 15 cm boven de grond is gespannen. Maak het dan boven water zodat er meer consequenties aan vast zitten. De containers zijn leuk en zwaar en het netklimmen over de hangar was ook top. Verder waren er nog meer leuke obstakels! Daarna kwam er weer een lang stuk hardlopen en moest je een baksteen meenemen. Dit was vreselijk saai omdat er wederom geen obstakel onderweg was voor 2 km (in het begin ook al). Verder stond hier ook niemand van de organisatie. Af en toe moest je ergens lunges en push-ups doen. Haal dit eruit, mensen komen voor een obstakel en niet voor bootcamp oefening.
    Verder wel een leuke dag gehad en ook zeker spierpijn. We hoefden nergens te wachten bij een obstakel en we konden prima doorlopen. De organisatie moet volgend jaar de oefeningen uit de obstakel gedeelte halen. Als mensen lunges en push-ups willen doen kan dat bij de krachtoefeningen. Daarnaast moeten ze er voor zorgen dat de routes goed zijn aangeven.

Leave A Reply

X
X