Reviews Battle of Maestricht

Hoe vonden jullie deze obstacle run? Laat je rating en review hieronder achter.

breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

1 reactie

  1. no pain, no gain on

    Supertoffe obstaclerun met serieuze obstakels. tov de eerste editie is de organisatie enorm gegroeid in positieve zin. Na aankomst zowel het afhalen van startnummers als bagageafgifte zeer soepel. veel verschillende horecatenten voor zalige versnaperingen aanwezig.
    De run zelf is in een magnifieke omgeving, veel hoogtemeters. Ruime variatie van ‘dit-kan-iedereen-obstakels’ tot ‘applaus-voor-degene-die-dit-kan-obstakels’ Goede verzorgingsposten onderweg. Terecht een kwalificatiewedstrijd voor het WK. korte afstand prima te doen voor beginnende obstakelrunners en de 14 is een mooie uitdaging voor degene die meer willen. Hopelijk volgend jaar een functioneel shirt, want logo en slogan zijn top. Dikke aanrader!!!

Leave A Reply

X
X