About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

6 reacties

 1. Onderschat hem niet! Waar je bij drukke events de route makkelijk uitloopt als je traint voor de helft ervan, krijg je bij de roversrun de volledige afstand voor je bakkes. Dit voornamelijk omdat je nergens hoeft te wachten en dus ook geen stiekeme rust krijgt. 21KM slijt je hier ook echt als 21KM.

  Pluspunten van de eerste Roversrun:
  – Absoluut prachtig parcours door de Brabantse Wal (slim gebruik gemaakt van de omgeving),
  – Veel hoogtemeters, bospaden en mul zand maken het zwaar,
  – De obstakels zijn top!
  – Geen onzin “obstakels”
  – Precies genoeg water/banaan posten,
  – Je wordt niet opgehouden door extreme drukte,
  – En een zeer gemotiveerde crew. Het straalt er van of dat ze dit vanuit passie doen.

  Voor de volgende keer:
  – Ik zou graag wat meer arm-hangende obstakels zien. Ze waren er wel (en kwalitatief goed ook!), maar mijn armen/schouders zijn nog net zo energiek als altijd.

 2. Een run door een prachtige omgeving. Obstakels voor de 7 kilometer vielen tegen. Binnen 500 meter liepen we al vast bij een muur waar iedereen op elkaar liep.
  Wij hadden meer diversiteit verwacht en wat spannendere obstakels.

 3. Prachtige omgeving , vriendelijke en enthousiaste crew! Ook de 14 km krijg je echt voor kiezen, heerlijke trails gelopen. Hoofdterrein was ook goed ingericht en alles stond duidelijk aangegeven er was niets aan het toeval overgelaten ook onderweg niet! Als je van een uitdaging houd en niet van de massa dan is dit the run to do! Dikke 10 voor de organisatie!

  Tipje voor de volgende ronde, net zoals de meneer hierboven er mogen van mij ook wat meer arm obstakels in!
  Bedankt en tot volgend jaar!

 4. vond het meer een trail-run dan echt een obstacle-run. In het begin waren er een aantal uitdagende muren, maar daarna kwamen er geen obstakels meer die het uiterste van iemand vroegen.
  Zeker omdat het inschrijfgeld zo hoog was had ik hier meer van verwacht.

  Verder was het een mooie omgeving om in te lopen, met meer dan genoeg drinkposten.
  Wat dan wel weer jammer was is dat je na de finish geen drankje meer kreeg. Een energie-drankje of biertje zou zeker gewaardeerd worden.

 5. J. Haegens on

  Goed georganiseerd met veel enthousiaste medewerkers. Prachtig loopparcour. Jammer dat er veel dezelfde obstakels waren en dat er geen gebruik is gemaakt van de aanwezige modder.
  Trouwens een prachtig shirt. Tijdens het lopen zag het er leuk uit.

Leave A Reply

X
X