Ninja Warrior komt naar Nederland

Goed nieuws voor de technische obstacle runners die niet zo van het lange lopen houden. Het befaamde Ninja Warrior komt eindelijk naar Nederland. Nu de landen om ons heen veroverd zijn is Nederland aan de beurt. Na Nederlands Ruigste krijgen we nu een tweede programma op TV waarin je als obstacle runner kunt schitteren.

Ninja Warrior

Ninja Warrior is een TV-programma dat heel populair is in onder andere de Verenigde Staten. Het bestaat uit een heel kort, maar technisch obstakelparcours. SBS gaat het programma in Nederland uitzenden en je kunt je binnenkort aanmelden om mee te gaan doen. Zodra we meer weten houden we jullie hier op de hoogte. Je kunt je ook op onze nieuwsbrief abonneren om niets te missen. In de tussentijd kun je maar beter heel goed gaan trainen!

Hieronder zie je een video van de finale in Amerika die gewonnen werd door Isaac Caldiero, die traint in een CrossXvest

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

1 reactie

  1. Gelieve dan wel na het Japanse model niet het Amerikaanse model is kinderspel in vergelijking met..
    onder het mom als we het doen dan doen we het goed..

Leave A Reply

X
X