Aanmelden Ninja Warrior vanaf nu

Jaja, je leest het goed. Aanmelden Ninja Warrior kan vanaf nu. Vorige maand schreven we al dat Ninja Warrior eindelijk naar Nederland komt. Nadat er bij Nederlands Ruigste twee obstacle runners in de finale stonden is dit natuurlijk wederom een uitgelezen kans om je als obstacle runner te bewijzen. We hebben vandaag contact gehad met de productiemaatschappij. Ze zijn hard op zoek naar toekomstige Ninja’s en zien in jullie als obstacle runners ideale kandidaten.

Aanmelden Ninja Warrior

Vanaf nu kun je je inschrijven via deze link: http://www.sbs6.nl/programmas/ninja-warrior/pagina/aanmelden-ninja-warrior/

Er worden 300 kandidaten gezocht en eind augustus en eind september zijn de castingdagen. Op deze castingdagen moeten je al een stuk van het parcours doen, dus dit is zeker al een fitheidstest! In januari worden de echte shows opgenomen in verschillende rondes.

Ninja Warrior

Ninja Warrior is een TV-programma dat heel populair is in onder andere de Verenigde Staten. Het bestaat uit een heel kort, maar technisch obstakelparcours. SBS gaat het programma in Nederland uitzenden en je kunt je binnenkort aanmelden om mee te gaan doen. Zodra we meer weten houden we jullie hier op de hoogte. Je kunt je ook op onze nieuwsbrief abonneren om niets te missen. In de tussentijd kun je maar beter heel goed gaan trainen!

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

14 reacties

    • Hi Xavier, voor dit jaar zijn de opnamen al geweest. Komend jaar gaat het waarschijnlijk ook gewoon weer door. Zeker als het een succes is op TV vanaf Maart. Dan zou ik me voor komend seizoen weer aanmelden.

  1. Hoe oud moet je hier voor zijn? Ik ben 14 en zou heel graag mee willen doen, maar ik weet niet hoe oud ik hiervoor moet zijn.

Leave A Reply

X
X