Prijs Strong Viking World Pass bekend

Voor de fanatieke lopers van Strong Viking bestaat er de Strong Viking World Pass, een soort seizoenskaart voor je obstacle run.

breakout run

Strong Viking World Pass

Wat krijg je precies bij een World Pass? Onbeperkte deelname aan alle Strong Viking Editions in 2017 (exclusief administratiekosten.) De World Pass kost €169,95. Hierna betaal je slechts €16,95 per editie.

World pass is geldig voor:

  • Varjagen Torque / Viking Torque / Family Edition / Iron Viking
  • Strong Viking T-shirt / Voucher
  • Strong Viking Bracelets
  • Finisher beer

Win een World Pass

Wil je een World Pass winnen? Stuur dan jouw vakantiefoto(incl. locatie), met jouw Strong Viking T-shirt tot eind augustus via Facebook, of via een mail naar info@strongviking.com.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

2 reacties

  1. Wanneer ik een kaart koop met mijn worldpass, kan ik deze dan ook doorgeven aan iemand anders of is deze persoonlijk? Is iemand hier bekend mee?

  2. Denk erom om ook een annuleringsverzekering af te sluiten bij aankoop.Zelf niet gedaan(stom) dit jaar en geen enkele run kunnen doen i v m hernia

Leave A Reply

X
X