Sumoworstelaars als obstakel

Vandaag lazen we in het AD dat we Japanse sumoworstelaars als strandobstakel gaan krijgen. Tijdens de Cavemanrun hadden we al de sterkste man van Nederland als obstakel, nu dus sumoworstelaars. Deze zijn onderdeel van de kidsrun tijdens de Kijkduin Obstacle Run later deze maand.

,,Tijdens de run komen de kinderen in een gebied dat vol staat met mensen verkleed als sumoworstelaars. Daar moeten de kinderen zich dan tussendoor zien te wurmen.” – AD

Wil je zelf meedoen aan de Kijkduin Obstacle Run. Wees dan snel want op 21 augustus is het zo ver! Meer info vind je hier.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X