Kijkadvies: Rise of the Sufferfests

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is het dan zo ver. De documentaire over obstacle course racing, Rise of the Sufferfests, is in premiere gegaan. In 2014 spraken we al met documentairemaker Scott Keneally over zijn verhaal over de opkomst van OCR of obstacle running.

breakout run

Rise of the Sufferfests

Rise of the Sufferfests is de eerste documentaire over Tough Mudder, Spartan Race en het wereldwijde obstacle course racing fenomeen. De film draait om de vraag waarom miljoenen mensen ineens betalen om te lijden door ijs, vuur, elektriciteit, prikkeldraad, modder en nog veel meer… en wat het zegt over de wereld waarin wij leven. Het beschikt over een kleurrijke cast van personages uit de OCR-gemeenschap, evenals scherp en vaak grappig commentaar van mensen zoals Morgan Spurlock, Tim Ferriss, AJ Jacobs en Hanna Rosin. Ook volg je het persoonlijke verhaal van filmmaker Scott Keneally tijdens zijn runs. Het is zeker niet alleen maar een film over modder. Het is een interessante, onderhoudende film over het moderne leven en obstacle running.

Vijf sterren

Natuurlijk zijn wij een beetje bevooroordeeld, maar de documentaire is absoluut de moeite waard. Of je nou elk weekend zelf een obstacle run loopt, of dat je je eerste run nog moet lopen. Deze moet je gezien hebben.

Download hem hier

breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

2 reacties

Leave A Reply

X
X