About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

2 reacties

 1. Dylan Kwanten on

  Héél fijne run !! hebben er erg van genoten, niet te zwaar omdat je bij elk obstakel genoeg rust tussendoor krijgt. Dit maakt het fijn omdat je zo niet héél erg veel aan 1 stuk moet lopen.

  1 ding is wel jammer, de laatste groepen konden niet meer speerwerpen want dit waren ze al aan het opruimen….

 2. Eens een keer langs geweest als toeschouwer voor vrienden omdat ik de dag ervoor een andere run had gelopen.
  Voor toeschouwers is het een drama om lopers terug te vinden. De kaartjes die ze uitdelen (maps.google satteliet foto) duiden het parcours niet aan en het kaartje op hun website (pdf) is niet juist. Het 3de obstakel bleek in werkelijkheid helemaal op het einde van de run te liggen zodat we onze lopers maar één keertje gezien hebben.
  Her en der staan er ook pijltjes met als aanduiding “wandelpad”…ja, logisch dat het een wandelpad is. Makkelijker was geweest moest er op het pijltje staan welke hindernis er in die richting lag…

  Verder zag ik als toeschouwer op bepaalde obstakels ook alles traag gaan met wachtrijen voor (en op) het obstakel als gevolg, iets wat ik op andere spartacus-events ook al vaker zelf meegemaakt heb.
  Het nummeren van de hindernissen, en dezelfde namen gebruiken op het kaartje van de website als op het parcours zouden ook helpen.

Leave A Reply

X
X