4 reacties

 1. Gertie van den Hurk on

  De 2e keer dat we meededen. Er waren duidelijk verbeteringen, zoals meerdere touwen over het water, nu was de wachttijd niet zo lang. Er was een heerlijke, ontspannen sfeer, leuke warming-up. De vrouwenshirts vielen klein uit, volgend jaar ook XL voor de dames, nu in een heren shirt gelopen, wat ook prima ging. Leuke, kleurige shirts, beter dan vorig jaar. Prima organisatie, super band op het dorpsplein. Kortom…..we hebben genoten en doen volgend jaar zeker weer mee! Bootcamp Berkendonk Helmond

 2. Frenck Baksteen on

  Fantastisch sfeertje, op het feestplein maar zeker onderweg. Geen racemonsters maar allen voor de fun. Wij als Roparun Team 065 komen volgend jaar zeker terug. De hindernissen mogen natuurlijk hoger, of dieper…. of langer, altijd goed. Onze complimenten naar de organisatie van dit evenement

 3. De Run was absoluut een topper! Veel afwisseling, maar wel een beetje jammer van de wachttijden bij sommige obstakels (bij koud weer koel je dan wel veel af). Een groot compliment voor de organisatie! Waar zo’n klein dorp met veel vrijwilligers al niet groot in kan zijn!

  Shirt heb ik niet aangetrokken, omdat ik dacht dat het katoen was, maar het was blijkbaar toch polyester… Volgens mij had het roze damesshirt wel de polyester look, erg verwarrend. Had wel leuker uitgezien als iedereen het shirt aan had gehad.

  Tot volgend jaar!

 4. Ik heb genoten van de buffelrun, alleen van mij mogen de obstakels af en toe wel wat dichterbij elkaar staan, deze staan soms wel heel ver van elkaar af. Dat is jammer.

  Verder was alles echt helemaal top geregeld en heb ik me goed vermaakt! Tot volgend jaar!

Leave A Reply

X
X