3 reacties

 1. Gisteren voor de 4e keer deze run gedaan (2016,’15, ’14 en ’13). Overall is alles zeer goed geregeld! Beste run van dit jaar die we gelopen hebben.

  Parcours was erg goed aangegeven, erg zwaar doordat je constant om en neer aan het lopen was en weinig asfalt! Leuk dat er voor dit jaar een nieuw parcours gemaakt was. De andere pluspunten waren dat evenement terrein goed toegankelijk en overzichtelijk was, aparte startvakken, finishershirt en het belangrijkste dit jaar GEEN wachttijden bij de obstakels.

  Om het misschien nog iets beter te doen, douches waren wat ver weg, er hadden ook wel een paar moeilijkere obstakels zijn en controle bij de startvakken. Ohja en een watertje bij de finish voor de BOB’s onder ons šŸ™‚

  Al met al een top loop en mooie dag gehad! Volgend jaar weer!

 2. + punten
  Afwisselend parcours
  Duidelijk aangegeven
  Geweldige sfeer mede door grote hoeveelheid toeschouwers

  – Punten
  Alleen op zondag
  Erg weinig eten en drinken onderweg
  Weinig / geen uitdagende obstakels

  Overall een dikke 8!

 3. Super mooie run alleen in het startvak stonden heel veel mensen van andere start vakken daarom extra drukte dat was Bij het startvak na de competitielopers (going for the kill) dus daar kunnen ze nog wat winnen als ze daar de controle op doen zoals ze bij mudmasters etc doen
  Route erg mooi veel in het bos dat was ook direct extra zwaar vond ik zelf
  Qua temperatuur was het goed maar onderweg op 21 km 3 keer of was het 4 keer drinken maar in ieder geval 1 x banaan die had ik echt wel 2 keer kunnen gebruiken en met mij meer want iedereen werd super blij om te zien dat je een half banaantje kreeg
  Prachtig vond ik om door het centrum te rennen
  Helaas wel een kapotte chip in mijn schoen vanaf dat moment maar dat kan gebeuren
  Al met al dus 4 sterren voor deze mooie run

Leave A Reply

X
X