About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

2 reacties

  1. Erg leuke run voor kinderen en als je nog nooit een obstakelrun hebt gedaan. Dit jaar hebben ze de obstakels van de Strong Viking gebruikt en kindvriendelijk gemaakt. Zo is de beleving voor de kinderen nog mooier.
    Jammer alleen dat er alleen bij de start en finish kleurpoeder wordt gegooid, kinderen vinden dat juist het mooiste wat er is

  2. Ik sluit me helemaal aan bij de review van Jessica. Mijn vrouw, dochtertje en ik hebben ons zeer vermaakt en zijn volgend jaar zeker weer van de partij. Enige zorg heb ik wel. Mijn dochtertje vond de modder en de trenches het leukste. Hopelijk wordt ze niet zo gek als papa…!

Leave A Reply

X
X