Aftellen tot het WK OCR – De obstakels

Komend weekend staat het WK Obstacle Course Racing op het programma. Vorige week stond onze vooruitblik al online. Vandaag zoomen we in op een paar obstakels.

Nieuwe Obstakels

Naast het Nederlandse obstakel van Urban Sky kunnen we onderstaande nieuwe hindernissen verwachten. Daarnaast kun je natuurlijk ook extra veel hoogtemeters verwachten in het Canadese wintersportgebied.

Stairway to Heaven

F5 Skyline

Warped Wall

Floating Rock Walls

Bestaande obstakels

Een aantal bekende hindernissen zal hun opwachting ook weer maken. Afgelopen jaren konden we op de WK’s al kennis met ze maken, dit jaar zijn ze terug. Denk aan de Platinum Rig, Wreck Bag, Sternum Checker, Pipe Dreams van Savage Race, de Weaver, Skull Valley, Dragon’s Back van Toughest en meer. Het zal dus een zwaar parcours worden. Alle obstakels van vorig jaar kun je terugzien in onderstaande video.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Leave A Reply

X
X