About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

4 reacties

  1. Wat moet je nog melden over Strong Viking. Was weer ouderwets genieten. Alles goed geregeld. uitdagend parcours (19km) Alleen die 8 euro parkeerkosten kan ik niet helemaal rijmen.

    • Ja inderdaad. De doorstroming bij het parkeerterrein had ook wel iets vlotter gemogen. Het is maar goed dat we er een uur van te voren al waren want het parkeren duurde een half uur.

  2. Dit was mijn eerste obstakel run. Ik vond het erg goed georganiseerd, leuk en uitdagend. Ik heb de 13 km gedaan en deze was goed te doen met genoeg uitdaging.

  3. Ging op de zaterdag voor de 19 km maar moest helaas afhaken bij de 13 km. Raakte onderkoeld??? Het was verder weer fantastisch. Leuke en nieuwe obstakels. Leuke sfeer. 2 kleine opmerkingen. Zet bij het waterpunt een vat met vuur om wat op te warmen in oktober. En wat toilets onderweg?
    In mei kom ik zeker om de 19 km wel te halen. Blijft mijn favoriet.

Leave A Reply

X
X