Strong Viking komt met OCR Series

Strong Viking lanceert binnenkort de Strong Viking OCR Series. Dit wordt een Europese raceserie die door Strong Viking georganiseerd gaat worden. We kunnen jullie er op dit moment nog niet heel veel over vertellen, behalve dat er 10.000 euro prijzengeld komt en dat de Europese OCRA’s gaan zorgen voor de controle. Deze competitie zal dan ook naast de bestaande OCR Leagues in de diverse landen plaats gaan vinden.

Binnenkort kunnen we jullie meer vertellen over waar de evenementen zijn en hoe het precies in zijn werk gaat.

strong-viking-race-series

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X