EK 2017 in Duitsland

Zojuist is bekend geworden dat het EK van 2017 in Duitsland plaats zal vinden. Om precies te zijn op 4 juni in Frankfurt. Het gaat niet georganiseerd worden door de OCRA’s uit Europa, maar door een losse stichting die in het leven geroepen is. Meer informatie volgt. Hieronder het officiële bericht.

Update: We hebben intussen Jim Malinka aan de lijn gehad en kunnen al wat meer vertellen. Het zal wederom op het parcours van Strong Viking zijn. Verder zal er terug gegaan worden naar normale startwaves, zoals we bij OCR gewend zijn. Ook zal er een grotere prijzenpot komen, maar hoe groot deze zal zijn is nog niet bekend.

Update 2: De Alliaties van OCRA’s is ook nog steeds van plan om met een EK te komen. Zoals het er nu naar uit ziet hebben we volgend jaar dus twee EK’s.

Beste allemaal,

Het eerste OCR European Championship staat nog vers in het geheugen. Wij zijn de mensen die het initiatief genomen hebben om het eerste onafhankelijke OCR EC te organiseren. En met succes!

Ditzelfde team gaat wederom de handen ineen slaan om een nog betere tweede editie in 2017 neer te zetten, met de focus op de sport en de atleten. Onze insteek is om het OCR EC elk jaar in een ander Europees land te laten plaatsvinden. Gezien de recente ontwikkelingen, hebben wij besloten om een stichting op te zetten puur voor dit doel. Stichting OCR EC neemt de volledige organisatie van dit kampioenschap op zich. Hierbij willen wij graag dit team kort aan jullie voorstellen.

Stichting OCR EC: Wie zijn wij?

Jim Malinka – Event director Initiatiefnemer van het OCR EC 2016 en co-founder van het non-profit sportevenement Tough Dog. Ik ben een echte OCR-addict en daarnaast ben ik fulltime vader, opa, piraat en avonturier. Ik streef naar het behalen van de beste resultaten voor de OCR sport en de atleten.

Jerry Jansen – Race Director Bij de eerste editie van het OCR EC was ik verantwoordelijk voor de wedstrijd technische zaken, waaronder het parcours en de hindernissen. Naast het OCR kampioenschap organiseer ik elk jaar verschillende sportevenementen. Tevens verzorg ik sportcursussen.

Tijmen Leurs – Assistent Race director Toen ik in aanraking kwam met OCR, was ik meteen hooked! Tijdens het OCR EC 2016 was ik als assistent Race Director samen met de Event Director en Race Director verantwoordelijk voor de sponsoring en promotie van dit evenement. Daarnaast was ik direct betrokken bij het ondersteunen en coördineren van het EK dorp, de vrijwilligers, het parcours en de planning. Tevens ben ik een actief lid van de OCRA Benelux.

Tot slot, een dankwoord gaat uit naar alle mensen, waaronder OCRA Benelux, die bijgedragen hebben aan het OCR EC 2016. Tevens wensen wij de OCRA Benelux succes bij het uitbouwen van de bond.

Graag ontvangen wij support van jullie allemaal om in 2017 een succesvol en onafhankelijk OCR EC neer te zetten. We kijken hiernaar uit en jullie input is welkom.

Sportieve groet,

Stichting OCR EC

breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X