Locatie en kwalificaties WK 2017 bekend

Zoals we gewend zijn van het WK maken ze ook dit jaar een paar weken na het evenement de locatie voor het volgende jaar bekend. En zoals iedereen stiekem al verwacht had wordt het ook komend jaar wederom Blue Mountain in Canada.

Kwalificaties in Nederland en België

In Nederland en België kun je je kwalificeren bij de volgende runs. Wil je in het PRO-vak starten, de vroegere elite-wave, dan zijn de eisen wat strenger geworden. Alle kwalificatieruns vind je hier: http://ocrworldchampionships.com/how-to-qualify/

RunAge groupPro
Breakout RunTop 10 M/VTop 5 M/V
Gladiator RunTop 20 M/V pro-vak 12/24 kmTop 10 M/V pro-vak 12/24 km
Run for our LivesTop 20 M/V pro-vakTop 10 M/V pro-vak
Strong VikingTop 10 M/V age group elite-vakTop 5 M/V elite-wave
Strongmanrun NLTop 20 M/VTop 10 M/V
ToughestTop 20 M/V overallTop 10 M/V overall

 

 

breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X