EK van OCRA Alliantie in Nederland

Na het nieuws van vorige week, dat de OCR EC Federation met een EK komt, was het wachten op het antwoord van de OCRA Alliantie (afgekort als OCRAA). Dat antwoord is er nu. Er komt ook namens de OCRAA een Europees Kampioenschap. De OCRAA waren al lang in overleg met een aantal locaties en de gebeurtenissen van afgelopen week hebben dit proces in een stroomversnelling gebracht.

breakout run

OCREC van OCRA Alliantie bij Flevonice

Het tweede EK zal wederom in Nederland gehouden worden en wel bij Flevonice in Biddinghuizen. OCRA Benelux lijkt wederom het voortouw te nemen bij de organisatie van dit EK, maar dan zonder de kerngroep van vorig jaar. Die zijn vertrokken naar het OCR EC (met spatie). We hebben nu dus de situatie dat er twee EK’s zijn in 2017. Later vandaag zullen we proberen iets meer duidelijkheid te scheppen in der verschillen tussen de twee.

ocra-alliantie

Flevonice kennen we natuurlijk als trainingsparcours voor je obstacle run. De organisatie van het EK heeft ons kunnen vertellen dat het niet bij dat parcours zal blijven, maar dat er flink uitgepakt zal gaan worden.

Drie dagen en drie events

Op 30 juni, 1 juli en 2 juli zal het EK gehouden worden. Er zullen net als bij het WK drie varianten zijn; een korte race, een standaard race en een team race. De exact afstanden en opzet van de teamrace zal later bekend gemaakt worden. De inschrijven gaan wel al per direct open. Dus ben je gekwalificeerd, dan kun je naar de volgende site gaan om je in te schrijven: http://ocreuropeanchampionships.org/

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X