Nieuw: Mud Masters Nightshift

Mud Masters komt met iets nieuws. Mud Masters Nightshift. Dit wordt een nachtelijke obstacle run tijdens Mud Masters Weeze in Mei 2017.

Mud Masters Nightshift

Het evenement zal van 00.00 tot 09.00 plaatsvinden op 6 en 7 mei. Je kunt meedoen aan drie varianten van deze Nightshift. Om te beginnen is er de 12 kilometer. Is dat niet voldoende voor je, dan is er ook nog de mogelijkheid om aan de 18 kilometer mee te doen. Heb je dus al een aantal keer aan Mud Masters meegedaan, dan is dit zeker een leuke nachtelijke variant.

9 Hours AMRAP

Loop jij normaal gesproken liever de Mud Masters Marathon, dan is de 9 Hours AMRAP ook een interessante optie. Hierbij krijg je 9 uur de tijd om zoveel mogelijk rondjes te lopen. En ondanks dat we Mud Masters kennen van hun teamwork, zal er wel een prijs zijn voor de beste man en beste vrouw.

Dit jaar is er ook weer een camping waar je gebruik van  kunt maken. Voor de Nightshift is deze verplaatst naar de bunkers. Zo heb je het echte airforce-gevoel in de nacht. Het campingticket zit standaard in je ticket voor de run.

Mud Masters 24 Hours

Afgelopen jaar was ook de tweede editie van de 24 Hours Mud Masters tijdens het evenement in Weeze. De Nightshift is daarvoor in de plaats gekomen en de 24 Hours komt in Weeze 2017 in ieder geval niet terug.

Meer info op de website van Mud Masters.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X