Eerste Miss & Mister Muddylicious Verkiezingen

Binnenkort gaan de verkiezingen voor de beste obstacle runs van Nederland weer van start met onze Obstakels.com Awards. In de tussentijd zijn Picture Your Sport en Dirt Devils gekomen met Miss & Mister Muddylicious.

Muddylicious verkiezingen

Bij deze verkiezing gaat het om jouw meest modderige foto. Stuur deze per mail naar Verkiezing@picture-your-sport.nl. De foto’s met de meeste likes winnen. Het prijzenpakket bestaat onder andere uit tickets voor het EK (Journeyman) en cadeaubonnen voor onder andere DutchMudMen.com.

Meer informatie over de verkiezingen lees je hier: https://www.facebook.com/PictureyourSport/posts/548157848707230

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X