OCR Prijzengeld in 2017

Bij onze podcast-vrienden van Obstacle Racing Media kwam een mooi lijstje voorbij met de best verdienende Obstacle Course Racers van 2016. De nummer 1 van het lijstje, Ryan Atkins, heeft dit jaar toch voor zo’n 100.000 dollar prijzengeld bijeen gelopen. Wereldkampioen Jonathan Albon staat op een tweede plek en de eerste dame vinden we op plek vier terug.

Winterhell

Tip: Beluister Obstakels.com TV nu ook als podcast via iTunes of je favoriete podcast-programma.

Prijzengeld in Europa in 2017

Als je vaak meedoet aan een obstacle run kan dit behoorlijk in de papieren gaan lopen. Startbewijs, reiskosten en een goede uitrusting zijn niet even goedkoop. Wil je zelf nog wat overhouden aan je favoriete hobby? Dan kun je komend jaar meedoen aan de onderstaande events. Dit zijn allemaal evenementen waar de top finishers naast een finisher-shirt en een biertje ook prijzengeld krijgen. Ondanks dat de sport nog steeds in de kinderschoenen staat zien we wel dat er steeds meer organisaties bezig zijn met podia, prijzengeld en uitslagen.

Afgezien van het WK in Canada beperken we ons tot de Europese evenementen. Hieronder zie je het totaal aan prijzengeld.

De kans is aannemelijk dat we een evenement over het hoofd hebben gezien. Ken jij andere Nederlandse, Belgische of Europese runs met prijzengeld? Laat het weten in de reacties hieronder en vullen het lijstje aan.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Leave A Reply

X
X