StrongSisterRun wordt festival: Mud, Love & Hippinez!

De StrongSisterRun in Hellendoorn gaat in 2017 Nederland veroveren met een obstaclerunfestival met het thema: Mud, Love & Hippinez! De ‘girls only obstaclerun’ biedt een compleet verzorgd programma voor de StrongSisters.

Het obstaclerunfestival staat in het teken van mode, beauty, lifestyle, food, trends, DIY en live muziek. Daarmee wordt de StrongSisters een echte ‘girls day out’ geboden. Het hoogtepunt blijft de obstakelrun van 7 kilometer en meer dan 20 obstakels.

“Na de eerste StrongSisterRun hadden we al het idee dat we meer wilden bieden dan alleen de obstakelrun. De sfeer met al die meiden is zo fantastisch; Hoe mooi zou het zijn om ze een dag lang te verwennen. Bij de tweede Hellendoornse editie in september 2016 hebben we wat dingetjes uitgeprobeerd en daar werd positief op gereageerd.”

StrongSisterRun

Elk jaar een ander thema

“Voor 2017 hebben we het thema ‘Mud, Love & Hippinez’ gekozen. Een thema met een flinke knipoog naar de jaren ’70, maar in een jasje anno 2017. Door jaarlijks een ander thema te kiezen blijven we de StrongSisters verrassen.”

Girls day out

Het obstaclerunfestival vindt plaats op 2 september 2017 in Hellendoorn, een dag voor de Fisherman’s Friend StrongmanRun.

“De sfeer op zaterdag bij StrongSisterRun en op zondag bij de Fisherman’s Friend StrongmanRun zal heel verschillend zijn. Bij de StrongSisterRun zijn mannen zeker welkom als toeschouwer, maar het blijft echt een ‘girls day out’. Op zondag zijn mannen én vrouwen even belangrijk”.

Meer informatie is te vinden op de website van het evenement.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Leave A Reply

X
X