Extra Iron Viking in Nederland

De marathon-editie van Strong Viking, de Iron Viking, is al jaren zeer populair. Dit jaar is hij zelfs zo populair dat de editie voor mei al helemaal uitverkocht is. Op zaterdag 20 mei staan er al meer dan 850 deelnemers aan de start van deze Toughest Marathon.

Extra Iron Viking

Ben je te laat met het aanschaffen van een kaartje? Dan kun je natuurlijk meedoen met een Iron Viking in België, Duitsland of Denemarken. Wil je hem toch in Nederland lopen dan is er goed nieuws. Op zondag 21 mei zal er tijdens de Hills Edition een tweede Iron Viking georganiseerd worden. Wacht deze keer dus niet te lang en schrijf je op tijd in voor de editie op zondag.

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X