Publiek Ninja Warrior gezocht

We hebben al hel wat obstacle runners gesproken die mee gaan doen aan Ninja Warrior. Nu is Talpa nog opzoek naar echte fanaten van Ninja Warrior en obstacle running. Het kost je niet en je maakt er ook nog eens kans op leuke prijzen.

Winterhell

Publiek Ninja Warrior

Wil jij als publiek getuige zijn hoe onze deelnemers de obstakels bestrijden op het zwaarste parcours van de wereld? Dit is je kans. Meld je nu aan om de televisie opname van Ninja Warrior bij te wonen! De entree is GRATIS en we geven leuke prijzen weg tijdens de opname. Dus mis dit niet! De opnames vinden in de avond plaats vanaf 21 januari tm 28 januari in het Werkspoorkathedraal te Utrecht.

Je kunt je als publiek Ninja Warrior aanmelden via deze link.

Opnames Ninja Warrior

 • Zaterdag       21      Januari 2017
 • Zondag         22      Januari 2017
 • Maandag       23      Januari 2017
 • Dinsdag        24      Januari 2017
 • Woensdag     25      Januari 2017
 • Donderdag    26      Januari 2017
 • Zaterdag       28      Januari 2017

Je wordt deze dagen rond 16.00 uur bij de studio verwacht.

Winterhell
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

6 reacties

 1. Vertel er ook ff bij hoe lang het duurt, want het duurt wel echt verrekte lang en je moet tot het einde blijven…

   • Ik ben gisteren geweest duurde echt lang, de deur ging iets later open open dan half 5. Een tijd binnen gewacht ( patatje ed kun je eten ) gaan eerst 2 groepen en dan de rest in groepjes van 80 dringen bij de deur was echt niet fijn daarna naar buiten nog een aardig stuk lopen voor je er bent. Tasje met reep mars en zakje chips en flesje water en geen pauze was een aardige zit tot half 12 pppfff.

Leave A Reply

X
X