Mud Masters Scheveningen keert terug

Hij staat nog niet op de website van Mud Masters, maar we kunnen al melden dat Mud Masters Scheveningen weer terugkomt later dit jaar.

Winterhell

Mud Masters Scheveningen

Komend jaar duurt Mud Masters Scheveningen niet één maar twee dagen. Op zaterdag 10 en zondag 11 juni staat hij op onze kalender. Afgelopen jaar hebben we ons goed vermaakt op het strand van Scheveningen. We kunnen ons het schurende zand en de clusters met obstakels nog goed herinneren. Wil je ons complete verslag van vorig jaar lezen, dan kan dat hier. Meer informatie komt binnenkort op de website van Mud Masters. De inschrijvingen zijn nog niet open, maar gaan wel snel open.

Winterhell
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X