OCR International lanceert brancheorganisatie

Zojuist krijgen we het bericht dat OCR International is gelanceerd, een zelfbenoemde brancheorganisatie voor Obstacle Course Racing (OCR.)

Harbourrun

OCR International

OCR International noemt zichzelf brancheorganisatie voor ocr organisatoren, gemeenten, verenigingen en clubs die vanuit hun organisatie te maken hebben met Obstacle Course Racing. Ze profileren zich als de brancheorganisatie vóór de sport en door de sport.

OCRIS Keurmerk

OCR International wil de veiligheid en professionaliteit van de sport OCR bevorderen. Ze doen dit vanuit de overtuiging dat daarvoor voorschriften nodig zijn. Ze hebben regels en protocollen beschreven in hun zelf bedachte keurmerk OCRIS, Obstacle Course Racing International Standard. Met OCRIS hebben ze op basis van regelgeving, wetgeving en beproefde ervaring een standaard neergezet binnen de OCR sport. Let wel, deze is zelf bedacht en heeft geen ondersteuning van de grote partijen.

ocris

 

OCR International is geen bond

OCR International biedt diverse diensten aan als verzekeringen, veiligheid, opleidingen en personeel. Daarmee onderscheiden ze zich van OCRA Nederland, de sportbond, die zich vooral richt op de deelnemers. Als deelnemer kun je dus ook geen lid worden van OCR International, als organisator wel.

Meer informatie kun je vinden op ocrinternational.eu

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X