DVD Rise of the Sufferfests nu zonder verzendkosten

We hebben eerder al geschreven over de documentaire over obstacle running; Rise of the Sufferfests. Mocht je hem nog niet gezien hebben, dan is het zeker de moeite waard. Je kunt hem online kopen en digitaal kijken, maar er is ook een echte DVD voor je verzameling.

Harbourrun

Bestel zonder verzendkosten

In de film draait het deels om het verhaal van documentairemaker Scott Keneally en zijn verhaal over de moeder aller obstacle runs, Tough Guy. Ook dit jaar zal hij weer meedoen aan Tough Guy en hij neemt een hele stapel DVD’s mee vanuit de Verenigde Staten. Als je hem nu hier online besteld en kortingscode TOUGHGUY30 gebruikt betaal je de 10 dollar verzendkosten niet. Ga je zelf nou niet naar Tough Guy? Dan stuurt hij hem vanuit Engeland ook gratis naar je toe.

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

2 reacties

Leave A Reply

X
X