Nieuw: Mud Masters Family voor kinderen

Bijna iedereen die een obstacle run loopt heeft wel eens meegedaan aan Mud Masters. De vijf locaties van Mud Masters trekken jaarlijks tienduizenden deelnemers. En er is goed nieuws voor de kleintjes onder ons. Daar waar we eerder al konden melden dat de leeftijdsgrens van 18 jaar naar 16 jaar is gegaan, kunnen we nu verklappen dat deze nog lager wordt dankzij Mud Masters Family.

Mud Masters Family

Mud Masters omschrijft hun nieuwe event zelf als volgt.

Voor avontuurlijke kinderen vanaf 6 jaar en hun vrienden en familie is er Mud Masters Family! Samen kruip en glijd je door een supermodderig maanlandschap van 3 kilometer lang en help je elkaar over de leukste hindernissen heen. Zo beleef je samen een onvergetelijk avontuur in de buitenlucht dat draait om uitdaging en vooral heel veel lol. Daar gaat nog lang over nagepraat worden aan de keukentafel… Moddervet!

De exacte leeftijden

De minimumleeftijd is 6 jaar. Kinderen van 6 tot 10 jaar mogen meedoen onder begeleiding van minimaal één volwassene (18+) met een geldig startnummer. Vanaf 11 jaar is begeleiding door een volwassene niet verplicht. Delen van het parcours zijn te volgen voor toeschouwers. De entree voor toeschouwers is gratis.

Inschrijven Mud Masters Family

De eerste Mud Masters Family zal plaatsvinden tijdens het event in de Haarlemmermeer. De inschrijvingen zijn per direct geopend en een startbewijs kost op dit moment 23,50 euro.

breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

1 reactie

  1. Pingback: Nieuw: Little Spartacus Run voor de kleintjes - Obstakels.com

Leave A Reply

X
X