Nieuwe obstacle run voor alle dragers van een kilt

We zien regelmatig mannen in een kilt over het parcours van een obstacle run gaan. Goed nieuws voor al deze kilt-dragers, want op zaterdag 1 en zondag 2 juli is de eerste editie van Obstacle World; The Highland Edition.

Obstacle World

Obstacle World zal in Stadsbos013 op Landgoed de Groene Kamer in Tilburg de OCR Highland edition organiseren. Deze obstaclerun staat helemaal in het teken van de Schotse Highlands en des te leuker is het dus ook dat beide dagen in de Game Arena (Start / Finish) van alles in stijl te beleven is.

Spieren voor Spieren

Naast dat OCR een groeiende sport is heeft deze nieuwe sport ook een sterk sociaal karakter. Obstacle World vond het daarom belangrijk om aan de runs die zij organiseren een goed doel te koppelen. En voor ons is Spieren voor Spieren dan een fantastische partner. Samen wordt nu een leuk uitdagend evenement neergezet waarbij een deel van de ticketprijs naar het goede doel gaat.

kilt bij obtacleworld

Deelnemers kunnen zelf ook nog in actie komen voor Spieren voor Spieren via obstacleruns.sportenvoorspieren en krijgen een gratis t-shirt als zij €100,- hebben opgehaald.

Ook als je geen kilt draagt

Als de Highlanders in juli in Tilburg neerstrijken krijg jij de kans om je te meten met de ontberingen van de Schotse Clan’s. Lekker bikkelen en vooral veel plezier maken. Iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau. Dus ook als je geen kilt draagt. Er zijn tickets voor diverse afstanden; 6, 12, 18, 24 en 30km. Klim over Urguhart Castle, the Hadrian wall, hang aan de catcrawl over loch ness en kruip door de mud trenches van Glasgow.

Family Challenge

Op zondag 2 Juli kunnen ook gezinnen samen deelnemen tijdens de 3 & 6 km Family Challenge. Leer je kids wat ze kunnen bereiken met volhouden, doorzetten en het overwinnen van angsten. Maar vooral met veel lachen en positiviteit. Vergeet niet: ‘It’s not a Race, It’s a Challenge’!

Meer info over de Highland Edition en Spieren voor Spieren is te vinden op obstacleworld.nl

breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X