Ultimate Beastmaster, het vervolg op Ninja Warrior

Afgelopen weekend is de finale van Ninja Warrior opgenomen. Vanaf maart kunnen jullie op TV gaan zien wie uiteindelijk de Ninja Warrior van Nederland wordt. Er deden heel wat obstacle runners mee en die zou je zomaar eens terug kunnen zien op TV. Daar waar wij al jaren wachten op Ninja Warrior zijn ze in de VS intussen alweer een stapje verder. Netflix komt daar met Ultimate Beastmaster.

Ultimate Beastmaster

Ultimate Beastmaster is een Netflix Original die wordt gepresenteerd door Sylvester Stallone. In de show nemen 108 deelnemers uit zes landen het tegen elkaar op. Ze doen dat op een bijzonder zware obstacle baan. Vanaf 24 februari is hij wereldwijd te zien op Netflix.

Trailer Ultimate Beastmaster

Bekijk hier de trailer van Ultimate Beastmaster.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Leave A Reply

X
X