Ultimate Beastmaster, het vervolg op Ninja Warrior

Afgelopen weekend is de finale van Ninja Warrior opgenomen. Vanaf maart kunnen jullie op TV gaan zien wie uiteindelijk de Ninja Warrior van Nederland wordt. Er deden heel wat obstacle runners mee en die zou je zomaar eens terug kunnen zien op TV. Daar waar wij al jaren wachten op Ninja Warrior zijn ze in de VS intussen alweer een stapje verder. Netflix komt daar met Ultimate Beastmaster.

breakout run

Ultimate Beastmaster

Ultimate Beastmaster is een Netflix Original die wordt gepresenteerd door Sylvester Stallone. In de show nemen 108 deelnemers uit zes landen het tegen elkaar op. Ze doen dat op een bijzonder zware obstacle baan. Vanaf 24 februari is hij wereldwijd te zien op Netflix.

Trailer Ultimate Beastmaster

Bekijk hier de trailer van Ultimate Beastmaster.

breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X