Ninja Tramp is nieuwste obstakel Mud Masters

Trampolines worden steeds populairder. Op steeds meer plekken duiken de trampolineparken op. Zeker in combinatie met Ninja Warrior obstakels is het een mooie uitdaging en een leuk vermaak. Goed nieuws voor de obstacle runners die Mud Masters in hun agenda hebben staan. Het nieuwste obstakel, Ninja Tramp, sluit hier perfect bij aan.

ninja-tramp

Ninja Tramp

In de sneak preview hieronder kun je een beetje zien wat Ninja Tramp is. Het lijkt op het bestaande net jump obstakel, maar dan met een trampoline ervoor. Op 22 en 23 april zullen we zien hoe deze hindernis precies genomen kan gaan worden.

breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X