Spartacus Nightrun

Nieuw: Little Spartacus Run voor de kleintjes

Nadat Mud Masters dit jaar al de Mud Masters Family introduceerde komt er vandaag ook vanuit België goed nieuws voor de kleinste lopers.

Little Spartacus Run

Op zondag 30 april en maandag 1 mei vindt de zesde editie van de Spartacus Run in Boom plaats. Ook wie jonger dan zestien jaar is, kan dit jaar meedoen aan deze manche van de KBC Spartacus Series. Voor de 6- tot 11-jarigen is er op maandag een Little Spartacus Run. Het betreft een aangepast parcours van ongeveer 2 kilometer waar elk kind begeleid mag worden door een volwassene. De 12- tot 15-jarigen werken de Junior Spartacus Run af, eveneens op 1 mei. Dat parcours is 5 km lang.

De wedstrijd voor de volwassenen is zoals vorig jaar 10 km lang, maar zal wel voor een nieuwe ervaring zorgen. Het traject werd helemaal hertekend en er zullen ook enkele nieuwe hindernissen hun opwachting maken. – Sport.BE

Bekijk alle edities van de Spartacus Series op onze kalender.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X