Nieuw: Alle obstacle runs op een kaart

Ze net voor het weekend (en net voor onze Obstakels.com Awards) hebben we nog een nieuwe functionaliteit aan onze kalender toegevoegd. We kregen het verzoek de kalender uit te breiden met een kaart van Nederland en België. Niet iedereen is namelijk bereid stad en land af te rijden om door de modder en over obstakels te gaan. En soms zijn er bij jou in de buurt ook leuke obstacle runs die je moeilijk kunt vinden in de steeds langere kalender. Met nu al ruim meer dan 100 evenementen op de kalender kan dat soms ook wat lastig zoeken zijn.

Kalender op de kaart

Als je op de kaart hieronder klikt ga je naar onze speciale versie van de kalender. Je kunt er ook komen door hierboven in het menu te kiezen voor “kalender” en dan “kaart met alle obstacle runs.” Ontbreekt er bij jou in de buurt nog een run? Laat het ons weten!

kaart met obstacle runs

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X