Obstakels.com TV – Aflevering 4 – Marian Freriks

Obstakels.com/TV is een maandelijks terugkerend item waarin we met een aantal vaste items werken zoals een vooruitblik op de kalender, een review van de juiste spullen en het bezoeken van een trainingslocatie ergens in de Benelux. Iedere aflevering nodigen we een gast uit om het nieuws te bespreken en wat dieper op zijn of haar obstacle run achtergrond in te gaan. Dit kunnen atleten, fun runners, bouwers van hindernissen, teams of organisatoren van runs zijn.

Aflevering 4

Deze vierde aflevering is Marian Freriks aanwezig in de studio en praten we over haar sportverleden, een aantal belangrijke ontwikkelingen in de Strongmanrun en de StrongSisterRun. Verder zijn we gaan kijken bij Outdoor Valley.

Shownotes

  • Wie is Marian
  • Achter de schermen
  • Trainingslocatie
  • Toekomst SMR en SSR
  • Agenda
  • Prijsvraag
Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

Obstacle runner vanaf het eerste uur. Met een glimlach op het parcours te vinden, in het binnen- en buitenland. Altijd opzoek naar een grotere persoonlijke uitdaging, maar teamwork en gezelligheid staan voorop. En natuurlijk presentator bij Obstakels.com TV waar hij gasten ontvangt in zijn studio om over OCR te praten.

Leave A Reply

X
X