Korting op Strongmanrun en Strongsisterrun

Afgelopen jaar was de eerste editie van de Fisherman’s Friend Strongmanrun en Strongsisterrun in Rotterdam. Na jarenlang succes in het oosten van het land kon je in 2016 ook meedoen in het wester van het land. Op een nieuwe locatie onder de rook van Rotterdam was het een weekend vol met obstakels en modder.

breakout run

Strongmanrun Rotterdam 2017

Ook dit jaar is Outdoor Valley weer het startpunt van de Strongmanrun en Strongsisterrun. Twee dagen lang kun je meedoen bij de Strongsisterrun van 7 kilometer, de Strong-12 van 12 kilometer of The Original van 21 kilometer.

Korting op Strongmanrun en Strongsisterrun

Voor alle edities in Rotterdam hebben we nu een kortingscode. Let op, je dient je wel in te schrijven via een aparte link. Ga naar onze kalender en kies voor Strongmanrun en Strongsisterrun voor de juiste link.

Winterhell
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X