Reviews Otterlo Challenge Run

2

Wat vonden jullie van de Otterlo Challenge run? Laat hier je review achter.

Foto’s

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

2 reacties

  1. Sara Jobse on

    Supermooie locatie: je rent met de 12km over de heide, door het bos, over de zandvlakte, over de straat en door de akkers. Niet heel veel obstakels en modder dus geen ‘echte mudrun’ maar zo wordt het ook niet genoemd. De obstakels die er zijn zijn niet erg lastig maar wel heel leuk om te doen. 12km was niet heel zwaar maar het zijn lange stukken die je achter elkaar moet rennen zonder onderbreking van obstakels dus je hebt wel een redelijke conditie nodig. De hoogteverschillen op de zandvlakte en in het bos zijn leuk (heuveltjes op en af rennen) en het verschil van ondergrond was lekker afwisselend. Op de 12km krijg je 2 keer een banaan en wat water wat erg fijn is. Je krijgt een medaille aan het einde en de sfeer is erg goed. Je kunt bij de kantine van Mosselevents nog wat eten of drinken. Dit jaar was de run beter georganiseerd dan vorig jaar, het was een stuk minder druk bij de start en in de kleedkamers door de opsplitsing van de 5- 8- en 12 kilometer. Douchen heb ik wel thuis gedaan. Het geld echt helemaal waard: echt een leuke run met een hoog fun-gehalte.

  2. Met het doorlezen van de reviews hier op Obstakels.com dacht ik een goed idee te hebben van deze voor mij eerste run van het jaar. Ik heb een prima middag gehad in een prachtige omgeving met super weer. De run zelf schoot op een groot aantal punten tekort, zeker gezien het inschrijfgeld van 30 euro. Informatie voorziening voorafgaand aan de run kwam heel erg laat via een mail vrijdagavond om 19.15 uur. Daaruit bleek dat de start voor de 12 km om 14 uur was. Samen met de tientallen deelnemers aan de start van de 12 km. beleefden wij een warming up van hooguit drie minuten. Op zich geen probleem, gelukkig had ik zelf mijn spieren al opgewarmd. Het i een kleinschaliger run, verwacht dus geen Strong Viking/Mud Masters achtige scenario’s. Vervolgens het bos in, de hei op en het zand door. Nogmaals, wat een prachtig gebied rondom Otterlo. Veel afwisseling in ondergrond en leuke hoogteverschillen. Niet veel obstakels inderdaad en degene die er waren vond ik zelf half uitgevoerd; waterbakken hadden slechts een enkelhoogte water erin, touw over het water hing veel te slap, dat soort zaken. De mooiste obstakels waren de klim in de speeltuin van Droompark De Zanding en twee evenwichtsbalken vond ik. Wel stond er bij de meeste obstakels iemand en ik vond dat er ook veel fotografen waren op de een of andere manier. Onthaal door twee vriendelijke dames die een medaille uitreikten, ik miste bij de finish wel een drankje/water. Ik kijk terug op een leuke run die een prima ‘season opener’ blijkt te zijn door de lange stukken lopen. Obstakels zijn zeer karig in aantal en uitvoering. Later las ik ergens dat Mosselevents per einde van deze maand haar activiteiten stopt.

Geef een reactie

X
X
X
%d bloggers liken dit: