EK OCR komt met trainingskamp

Heb jij je afgelopen weekend tijdens de OCR Series gekwalificeerd voor het EK OCR in Nederland? Dan kun je binnenkort meedoen aan een speciaal trainingskamp wat de organisatie samen met Hang On gaat organiseren. Hieronder kun je alle informatie terugvinden.

breakout run

Trainingskamp

Duurt het jou ook nog te lang tot het EK, wil je jouw techniek verbeteren?

Wij begrijpen dat! Dus hier is jouw kans om al vast in de stemming te komen: Het OCR European Championships Training Camp!

Samen met de Hangon Survivalgroep organiseren wij (het OCREC) een trainingskamp weekend van 19 t/m 22 mei 2017.

Een verblijf van drie nachten in een van de mooiste streken van Nederland, twee dagen training onder begeleiding van ervaren trainers, en allemaal samen met andere atleten uit heel Europa.

Training

  • Master classes over technieken, zodat je goed voorbereid bent op onze uitdagende hindernissen.
  • Master classes over lopen. Om net iets sneller over die finish te komen!
  • Je kan hier obstakels trainen van de 2016 OCR European Championships en ook survival hindernissen uit de Hangon Run proberen.
  • Persoonlijke feedback van onze zeer ervaren trainers.
  • Instructies zijn in het Engels.

Aan het einde van het weekend kan je jezelf meten de andere deelnemers in een vriendschappelijke wedstrijd bij een 7 km obstacle race.

Accommodatie

In het midden van het prachtige Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug vindt u volledig ingerichte, comfortabele, vrijstaande villa’s. Elke kamer is uitgerust met twee eenpersoonsbedden en een eigen badkamer met douche en wastafel.

  • Ontbijt en lunch zijn inbegrepen in de prijs. In de buurt van het park vindt u een verscheidenheid aan supermarkten en restaurants.
  • Kom en ontmoet andere Europese atleten op een plek waar OCR minded Europa samen komt, samen traint, een biertje drinkt en een fantastische tijd heeft.
  • Aankomst vrijdag 19 mei na 15:00 – Training op zaterdag 20 mei en zondag 21 mei – Uitchecken op maandag 22 mei voor 10 uur.
  • Prijs: € 275, inclusief: 3 overnachtingen, 2 dagen training, ontbijt (2 dagen), lunch (2 dagen), gratis parkeren. (Early Bird € 250)
  • Reizen en diner zijn niet inbegrepen, op en in de nabijheid van het park zijn supermarkten en een verscheidenheid aan restaurants te vinden.

Meer informatie: https://ocreuropeanchampionships.org/training-camp/ 

breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

2 reacties

Leave A Reply

X
X