Medailles OCREC bekend

0

De organisatie van de tweede editie van het EK Obstacle Course Racing in Nederland stuurde ons zojuist een filmpje met de vier medailles door.

Vier medailles?

Er zijn dit jaar maar liefst vier medailles omdat er vier verschillende evenementen zijn. Op vrijdag de korte afstand, op zaterdag de standaard afstand, op zondag de team race en de open course die voor iedereen toegankelijk is. De medailles hebben een bijzonder Nederlands tintje. Ze zijn namelijk rood, wit, blauw en oranje. Wil je zelf zo’n medaille? Dan kun je voor 49 euro al meedoen aan de open course op zondag. Meer info over het EK kun je hier vinden.

Inschrijvingen

Ook de inschrijvingen lopen goed door volgens race director Michel de Jong. Er schrijven ook steeds meer grotere namen in. Bekende toplopers als Conor Hancock en Charles Franzke zijn in ieder geval aanwezig tijdens het EK-weekend. Inschrijven kan via https://ocreuropeanchampionships.org/ 

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
Share.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X