Wall Walk winnaar ontwerpwedstrijd Strongmanrun

0

Afgelopen maanden kreeg je voor de derde keer de mogelijkheid om je eigen obstakel te ontwerpen voor de Fisherman’s Friend Strongmanrun. De winnaar van deze wedstrijd ziet zijn of haar obstakel ook daadwerkelijk gebouwd tijdens de diverse Strongmanruns. De winnaar van dit jaar is Wall Walk.

Winnaar 2015 – Climbing Water

In 2015 waren ze de eerste obstaclerun met een obstakel ontwerpwedstrijd. Een groot succes, met Climbing Water als winnende ontwerp van dat jaar. Dit obstakel werd door iedereen goed gewaardeerd: het werd landelijk de Runner Up bij onze Obstakels.com Awards.

Obstakelontwerpwedstrijd

Winnaar 2016 – The Worm

In 2016 hadden ze een obstakel dat een prominente plek op het startveld kreeg: the Worm.
 Dit was het winnende obstakel uit meer dan 50 inzendingen.

Obstakelontwerpwedstrijd

Winnaar 2017 – Wall Walk

De winnaar van dit jaar heet Wall Walk en is bedacht door Jorrit Huizenga. Het idee is dat je via de muur naar de overkant van het water komt. Je mag gebruik maken van de blokjes en de touwen die er hangen. De eerste Strongmanrun is begin mei in Rotterdam. Je kunt je nu met korting inschrijven.

Wall walk

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Geef een reactie

X
X
X